Tikasgolf deluxe NORDIC Games

61,00 €
(1 kpl = 61,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Tikasgolf on erittäin hauska puutarhapeli koko perheelle. Sitä voidaan pelata puutarhajuhlissa, yritystapahtumissa ja lastensyntymäpäivillä.

Pelin ideana on heittää 2 x 3 narussa olevaa golfpalloa siten, että ne jäävät roikkumaan tikkaiden puoliin. Palloa heitetään vuorotellen. Pisteitä saadaan kun pallot jäävät roikkumaan tikkaisiin.

Ylimmäinen puola antaa 3 pistettä, keskimmäinen antaa 2 pistettä ja alimmainen 1 pisteen. Jos kaikki pallot roikkuvat samalla puolalla, saat 1 bonuspisteen. Maksimi pistemäärä per kierros on 7 pistettä - jos kaikki roikkuvat ylimmällä puolalla. Se joka saa ensimmäisenä 21 pistettä voittaa. NORDIC GAMES:in tikasgolf deluxe on laadukas peli, joka on valmistettu FSC® sertifioidusta puusta. Tikasgolfin sivuilla on magneettinen tulostaulu, jossa pisteitä voidaan kirjata mukana toimitetuilla magneeteilla. Lisäksi pallot ovat oikeita golfpalloja. Peli on tarkoitettu kahdelle pelaajalle tai kahdelle joukkueelle, mutta se voidaan laajentaa neljään pelaajaan tai neljään joukkueeseen tilaamalla ylimääräisiä narussa olevia golfpalloja. Sarjan mukana tulevat golfpallovärit ovat valkoinen ja musta. Sarjoja voidaan laajentaa golfpalloilla, joiden väri on sininen ja vihreä.

Paketti sisältää:
Tikkaat 1 kpl.; 100 x 63x 60 cm, 3 puolaa
Alareunassa olevat vahvistimet tekevät tikkaista tukevamman.
2 pallosarjaa á 3 kpl. (3 valkoista ja 3 mustaa)
Käyttöohje 1 kpl. tanskaksi, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.
Pakkauksen paino: 2 kg

Tuotekoodi: 805-538

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858716619