Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuote merkkejä. Johtavat valmistajat takaavat tuotteiden laadun ja tuotteiden toimitusvarmuuden. Lisäksi hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä valmistajien laadukkaissa tuotteissa.

Hy-land valmistaa julkiseen käyttöön tarkoitettuja turvallisia leikkitelineitä. Nämä monipuoliset ja vankat leikkitelineet soveltuvat käytettäväksi erityisesti silloin kun käyttökohde on koulu, päiväkoti, taloyhtiö (kerrostalo, rivitalo), liikenneasema, leirintäalue, urheilukenttä, ravintola tai muu vastaava julkinen paikka. Laajan Hy-Land -malliston tuotteet sekä komponentit ovat jatkuvan testauksen ja kehityksen kohteena. Tuotantoprosessi ja tuotteet ovat EU -direktiivien mukaisia ja täyttävät julkisten tilojen leikkivälineitä koskevan standardin EN1176. Standardinmukaisuutta valvoo yhtiön oma laboratorio sekä akkreditoitu auditoija TüV Rheinland LGA Products GmbH. Hy-land leikkitelineet julkiseen käyttöön ovat tyyppihyväksyttyjä, GS -sertifioituja ja tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille.

Minimalistisen tyylikäs design. Ympäristöystävällistä lämpöä.

HEAT1 -mallisto on kehitetty ammattikäyttöön ja se soveltuukin siksi erinomaisesti käytettäväksi niin hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa sekä vastaavissa julkisissa tiloissa kuin myös laatutietoisten kuluttajien kotona ja vapaa-ajan asunnoilla. HEAT1 -lämmittimien tyylikäs muotoilu ja yksinkertaisen nerokkaat yksityiskohdat suunnittelussa takaavat luotettavan käytön pitkälle tulevaisuuteen. Sähkökäyttöinen lämmitin on ympäristövaikutuksiltaan ja käyttökustannuksiltaan paljon kaasulämmitintä edullisempi. Voit siis hyvällä omallatunnolla käynnistää lämmittimen ja nauttia lämmöstä, kun ilta ympärillä viilenee.

Tåsinge Kokillestøberi A/S on tehnyt alumiinivaluja vuodesta 1974 ja oli alunperin tanskalaisen teollisuuden alihankkija, joka valmisti muun muassa lappujen ja koneiden osia sekä minigolf -mailoja. Vuonna 1999 he saivat ajatuksen täydentää tyuotevalikoimaa tolpanhatuilla. Kokille -nimi tarkoittaa harkkovalutekniikkaa tanskaksi ja se valittiin tuotesarjan nimeksi, koska se voisi samalla tuoda tunnettuutta tuolle tekniikalle. Pienestä sivujuonesta on sittemmin kasvanut koko yhtiön suurin artikkeli Kokille -tolpanhattujen myynti on levinnyt Euroopan lisäksi myös Yhdysvaltoihin. Kokille ei kuitenkaan toiminut nimenä Yhdysvaltain markkinoilla, joten nimeksi lanseerattiin 'QuickCap by Kokille'. Tolpanhatuista on kehittynyt myös erikoinen musiikki-istrumentti, Aluphone, josta voi lukea lisää osoitteessa www.aluphone.dk

Palram Canopia Applications Ltd. on Palram Industries Ltd. yhtiön suunnitteluun, kehitykseen, valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt tytäryhtiö, joka keskittyy kuluttajille tarjottaviin tee-se-itse -tuotteisiin. Valikoma keskittyy ulkona käytettäviin tuotteisiin niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöönkin. Palram -tuotteista löytyy kasvihuoneita, paviljonkeja, varastovajoja, terassikatoksia, ovikatoksia, talvipuutarhoja ja autokatoksia.

Tuotteissa yhdistyy luova suunnittelu sekä innovatiivisten ja kestävien materiaalien käyttö tavalla, joka tuottaa asiakkaalle erinomaisen hinta/laatu -suhteen.

Palram Canopia Application Ltd nauttii emoyhtiön tuomasta tuesta ja kansainvälisestä infrastruktuurista sekä kaikesta sen tarjoamasta osaamisesta esimerkiksi materiaalien suhteen. Palram Canopia Application on nopealiikkeinen toimija, joka kuuntelee herkällä korvalla asiakaskunnan tarpeita ja reagoi niihin nopeasti uusilla tuoteinnovaatioilla.

Ulkoilu ydinliiketoimintana!

Järvien, vuorten ja metsien ympäröimä FALK teki ulkoleikkeistä heidän ydinliiketoiminnan: Kasvaminen, hauskanpito ja ulkoilusta nauttimisen uudelleen löytäminen - satoipa sitten vettä tai lunta.

FALK on kotoisin Ranskasta ja alueelta, jossa luonto on kaikkialla läsnä ja se teki heidän DNA:nsa ilmeiseksi: Ulkolelut, jotka kestää kovassakin kulutuksessa!

Valikoima aidon tuntuisia joulutuotteita, jotka on valmistettu paloturvallisista muoveista. Nämä tuotteet sopivat hyvin tilanteisiin, joissa haluat nauttia joulun tunnelmasta hieman pidempään ja myös vuodesta toiseen. Kuluttaja ovat ottaneet muoviset joulukuuset sekä muuta vastaavat tuotteet hyvin vastaan ja siirtyvätkin yhä enemmän pois perinteisistä joulukoristeista näihin uusiin vaihtoehtoihin.

Tämä tuotemalliston tarjoamia etuja ovat:

- tuotteet kestävät vuosikausia

- neulasia ei putoile

- tuotteet ovat allergiaystävällisiä

- helppo asennus ja siirtäminen takaisin varastoon

Valikoimassa on kransseja, köynnöksiä ja joulukuusia monen kokoisina ja laatuisina, valoilla ja ilman.

NORDIC PLAY Nature

Kestävän kehityksen valinta sinulle ja lapsellesi.

NORDIC PLAY Nature- sarjan lelut ovat laadukkaita ja kehittävät lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja. Soveltuvat 0-10-vuotiaille lapsille.

NORDIC PLAY Nature -sarja on kehitetty keskittyen kestävän kehityksen materiaalien käyttöön, ja ne on valittu huolella suojelemaan sekä luontoa että ympäristöä mahdollisimman paljon.

Suurin osa tuotteista on FSC®-sertifioituja, ja kaikki sarjan tuotteet ovat CE-merkittyjä ja hyväksyttyjä EN71: n mukaisesti.

NORDIC PLAY Speed

Sarja, jossa yhdistyvät nopeus, turvallisuus ja lapsesi kehitys.

NORDIC PLAY Speed on lasten ajoneuvosarja, joka on valittu huolella sen varmistamiseksi, että ne täyttävät kaikki laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

NORDIC PLAYS Speed seuraa ajan trendejä, joten valikoimassa tapahtuu jatkuvaa kehitystä. Sopii 0-10- vuotiaille lapsille.

Kaikkien sarjan tuotteiden mukana on tanskan-, ruotsin-, suomen- ja englanninkielinen käyttöopas ja kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja hyväksyttyjä EN71: n mukaisesti.

NORDIC PLAY Active

Turvallinen valinta lapsellesi ulkona leikkimiseen.

NORDIC PLAY Active keskittyy oppimisprosessin, motoristen taitojen, pelinarvon, laadun ja hauskuuden yhdistämiseen yhdessä tuotteessa.

Sarja vaihtelee laajasti: keinutelineet, keinut, keinutarvikkeet, leikkitornit, leikkimökit, lasten pöytä- / penkkisarjat, hiekkalaatikot ja lasten tarvikkeet. Sopii 0-12-vuotiaille lapsille.

Valikoima on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja kehitämme jatkuvasti ulkoleikkisarjaa, joka keskittyy lasten tarpeisiin ja markkinoiden suuntauksiin.

Kaikki tuotteet on tietysti CE-merkittyjä ja hyväksytty EN71-standardin mukaisesti. Lisäksi suurin osa puutuotteista on FSC®-sertifioituja.

HORTUS on latinaa ja tarkoittaa puutarhaa. HORTUS -tuotesarja sisältää valikoiman tuotteita puutarhan eri osa-alueille kaikkiin vuodenaikoihin. Valikoiman suunnittelussa on punaisena lankana moderni puutarha, jossa laatu ja tyyli yhdistyvät.

Valikoimassa on muun muassa aitojen osalta valittavissa materaaliksi puu, komposiitti, metalli tai lasi. Myös terassilämmittimien valikoimassa korostuu monipuolisuus, sillä tarjolla on useita erilaisia tekniikoita ja kaikenlaisiin kohteisiin sopivia asennustapoja; seinälle, lattialle, kattoon, pöydälle ja pöydän alle.

Lisäksi HORTUS -tuotesarjassa löytyy esimerkiksi picnic -pöytäryhmiä, istutuslaatikoita, kasvutunneleita, pienoiskasvihuoneita, kastelutuotteita, kasvien talvisuojausratkaisuja ja monia muita tuotteita puutarhaasi.

Jungle Gym on pihaleikkien mestari. Yli 25 vuoden ajan Jungle Gym on ollut Euroopan ykkönen, kehittäen luotettavia ja mielikuvitusta ruokkivia, lapsen kehityksen mukaan laajennettavia leikkikeskuksia, joissa on poikkeuksellisen hyvä hinta/laatu -suhde. Koko mallisarja on tarkkaan testattu ja se täyttää viimeisimmät eurooppalaiset turvallisuusstandardit (EN-71). Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota vakauteen, turvallisuutta lisääviin yksityiskohtiin, aukkojen turvalliseen mitoitukseen ja materiaaleihin sekä pinnoitteisiin. Samaan tähtäävät myös tarkkaan suunnitellut maa-ankkurit, pehmusteet, karhennetut kahvat, peitetulpilla varustetut kiinnikkeet, hiekkalaatikon suodatinkagas ja suojaverkko - kaikissa tavoitteena turvallisuus ja ylivoimainen käyttäjäkokemus. Myös ovia tai ikkunoita sisältävissä tuotteissa on saranoiden mitoitus suunniteltu pieniä sormia suojelevaksi ja kaikki luukut on tehty avattavaksi niin siltä kuin ulkoakin. Jungle Gym patentoi innovatiiviset ja vahvay keinukiinnikkeensä vuonna 1999. Yrityksen motto on: Leiki - tutki - kasva!

Salta on yksi Euroopan johtavista trampoliinivalmistajista ja alansa todellinen asiantuntija, joka näkyy ylivoimaisena trampoliinivalikoimana. Toisin kuin monet muut trampoliinivalmistajat, Salta keskittyy vain ja ainoastaan trampoliinien suunnitteluun ja kehittämiseen, jonka ansiosta se kykenee tarjoamaan korkealaatuisia trampoliineja kohtuuhinnoilla. Asiakkaat panevat myös merkille Saltan investoinnit positiiviseen asiakaskokemukseen. Tämä näkyy muun muassa helposti seurattavina käyttöohjeina, videoina ja hyvin tavoitettavana asiakaspalveluna.

Miksi valita Salta -trampoliini?

Salta -trampoliinit tarjoavat hyvän hinta/laatu -suhteen toimittamalla parhaan yhdistelmän turvallisuutta, laatua ja kestävyyttä.

Salta tarjoaa valikoiman joka ulottuu edullisista, mutta silti erittäin korkealaatuisista 'Comfort Edition' -malleista ylivertaiseen 'First Class' -mallistoon.

Jälleenmyyjien kautta löydät juuri sinulle sopivimman trampoliinimallin.

SADDAR ECO -maakiilat ovat maailman ensimmäiset komposiitista valmistetut maakiilat (tolpan maa-ankkurit).

Nämä maakiilat edustavat paitsi innovatiivisuutta niin myös ympäristöystävällisyyttä. Nämä maakiilat on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta muovikomposiitista materiaalin iskunkestävyyden lisäämiseksi. Tuotteet toteuttavat hienolla tavalla ympäristöystävällisyyttä muuntamalla kierrätysmateriaalin uusiksi tuotteiksi. Elinkaarensa jälkeen myös nämä maakiilat voidaan jälleen kierrättää.

- Kierrätysmateriaali: Saddar Eco -tuotteet on valmistettu kierrätetyistä PET -pulloista.

- Ainutlaatuinen komposiittimateriaali on vahvistettu lasikuidulla, jotta maakiilaan saadaan lisää jäykkyyttä ja kestävyyttä. .

- Saddar Eco on 40% vahvempi kuin vastaava galvanoitu tuote.

- 100% kestävyys sateessa, lumessa ja jäässä.

- Saddar Eco -maakiilat on suojattu patentilla ja mallisuojalla.

Laadukkaat jalkapallomaalit ja rebounderit tekniikan sekä laukomisen harjoittamiseen. Valikoimasta löytyy useita koko ja mallivaihtoehtoja. Vaihtoehtona löytyy myös maaleja mitkä sisältävät Sharpshooterin, minkä avulla voit opetella laukaisun tarkkuutta.

VENTUS tarkoittaa latinaksi tuulta ja se onkin yksi suure, jota muiden muassa mitataan tällä laajalla sääasemien mallistolla. Yli kymmenvuotisen historiansa aikana VENTUS -tuotesarjassa on panostettu suunnitteluun, laatuun ja toiminnallisuuteen. VENTUS -mallistoa on kehitetty erityisesti muotoilu huomioiden sillä pohjoismaisilla markkinoilla vain parhaalla muotoilulla varustetut tuotteet saavat sijansa tyylikkäissä kodeissa. Laaja valikoima ulottuu yksinkertaisista analogisista lämpömittareista monipuoliseen digitaalisten sääasemien kirjoon, joista uusimmissa on myös Wi-Fi -yhteydet. Näin voit saada kotipihasi säätiedot älylaitteeseesi matkustaessasi missä tahansa maailmalla.

HTC on euroopan johtava moottoroitujen porttien toimittaja. HTC:n korkean teknologian tuotantoympäristössä kehitetään ja valmistetaan laaja valikoima Speedgate -portteja. Yhtiön asema johtavana toimijana alallaan on saavutettu jatkuvalla panostuksella tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekö teolliseen muotoiluun. HTC on kehittänyt perinteisestä portista uudestisyntynen ja hienostuneen tuotteen, josta on tullut alallaan arvostettu standardi, johon kilpailijoita verrataan.

Patura -tuotteet maatalouteen. NSH Nordic A/S on maahantuoja ja jakelija laajalle Patura -mallistolle Tanskan markkinoilla. Laajan valikoiman omaava Patura on johtava valmistaja maatalouden aitatuotteissa.

Paturalla on asiakastarpeita täyttämässä asiantunteva joukko sitoutuneita työntekijöitä ja tehtaan pinta-ala on peräti 50 000 neliömetriä. Loppukäyttäjien ja jakelijoidensa kanssa yhteistyössä eteenpäin viety tuotekehitys pitää Paturan alansa kärjessä. Paturalla on kattava tuotteisto sähköaitojen tarvikkeita, paimenpoikia, eristeitä, lankoja, portteja ynnä muuta.

Paradiso Toys on perustettu 30 vuotta sitten ja se kuuluu ruiskupuristettuihin muovituotteisiin erikoistuneeseen teollisuuskonserniin.

Belgiassa Paradiso Toys sijaitsee sopivan keskeisellä paikalla Euroopassa ja on sieltä käsin saavuttanut johtavan aseman lasten ulkoleikkivälineiden valmistajana. Yhtiön logistiikkakeskuksen hyvä sijainti mahdollistaa nopeat toimitukset asiakkaille.

Tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman leikkivälineitä mukaan lukien keinuja, liukumäkiä ja hiekkalaatikoita. Paradiso Toys tekee kaikkensa tuottaakseen lapsille leikkimisen iloa!

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä. Kun tuotteet tuottavat loppukäyttäjälleen iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaitten liiketoimintaa, on brändien rakentamisessa ja tuotteistuksessa onnistuttu. Tammer Brandsin missio, halu parantaa ihmisten elämänlaatua, lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä. Tammer Brands -brändit auttavat ihmisiä nauttimaan elämästä enemmän.

Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä.

Kun tuotteemme tuottavat loppukäyttäjälleen iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaittemme liiketoimintaa, olemme onnistuneet brändiemme rakentamisessa ja tuotteistuksessa. Missiomme, halu parantaa ihmisten elämänlaatua, lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä.

Laaja ja helposti lähestyttävä valikoima työkaluja ja muita pienrauta- ja puutarhatuotteita innostaa ryhtymään tuumasta toimeen. Tarmo huokuu montaa suomalaisuuteen liitettyä ominaisuutta: laatua, vastuullisuutta ja kekseliäitä tuotteita.

Tarmo – tekevän ihmisen salaisuus.

4Living Collection –tuotesarjasta löytyy luovia ideoita monenlaiseen kodin, terassin ja parvekkeen sisustukseen. Valikoimasta löytyy niin sisustustuotteita kuin myös monia tekstiilituotteita tyynyineen ja peittoineen. Kaikkien valikoiman tuotteiden taustalla on ajankohtaiset trendit ja kiinnostavat kuosit.

Koti on tärkein paikka koko maailmassa, ja sen täytyy näyttää ja tuntua omalta.

Omien mausteiden, vihannesten ja kukkien kasvatus on entistä suositumpi harrastus. Halusitpa kasvattaa kasveja sitten ikkunalaudalla, parvekkeella tai kasvihuoneessa – 4Living Green tarjoaa siihen tarvittavat tuotteet.

Löydä oma sisäinen viljelijäsi!

Pikkuvihreä on vuonna 1993 perustettu, ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin erikoistunut perheyritys. Valmistamme omia tuotteitamme.

Pikkuvihreä tarjoaa käymälä- ja jätevesiratkaisuja erilaisiin kohteisiin niin yksityisille vapaa-ajan asunnoille ja koteihin kuin julkisiin kohteisiin: esimerkiksi retkeilyalueille, matkailukohteisiin ja siirtolapuutarhoihin.

Lähes 30 vuoden kokemuksella Pikkuvihreä on ehdottomia asiantuntijoita.

Mottomme kuuluu ”Luonnollinen ei ole häpeällistä”.

TYNNYRIMIES keskittyy sadeveteen!

TYNNYRIMIES myy laadukkaita maisemoituja sadevesitynnyreitä sadeveden keräämiseen, näihin sopivia jalustoja sekä vedenohjaimia (puhekielessä useimmiten vesisieppari tai rännirosvo, ulosheittäjä; rakkaalla lapsella on monta nimeä), joilla liität sadevesitynnyrisi kätevästi syöksytorveen eli ränniin, niin pyöreään kuin neliskanttiseenkin. Tynnyrimiehen valikoimista löydät sadevesitynnyreitä monessa koossa ja kahdessa eri värissä; TAMMI ja KELO. Maisemoitu sadevesitynnyri on ilo silmälle!

Vuodesta 1649 nykypäivään

Vuonna 1649 rautaruukkina aloittanut Fiskars on tätä nykyä yksi vanhimmista länsimaisista yrityksistä sekä johtava maailmanlaajuinen lifestyle-brändi, jonka puutarhanhoito-, ruoanlaitto- ja askartelutuotteita myydään yli 60 maassa.

Fiskars on suhtautunut muotoiluun intohimoisesti jo satojen vuosien ajan. Muotokielemme taustalla on pyrkimys ratkaista arjen ongelmia, helpottaa päivittäisiä töitä kotona ja puutarhassa sekä lisätä iloa kodin askareisiin.