Terassilämmitin ECO plus-line 2000 W, oskilloiva, musta HEAT1

278,00 €
(1 kpl = 278,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Poikkeuksellisesti oskilloiva terassilämmitin! Tämä terassilämmitin kääntyilee ja siten ulottaa lämpövaikutuksen laajemmalle alueella. Terassilämmitin vaativaan käyttöön.


Korkea laatu ja suorituskyky yhdistyvät HEAT1 ECO Plus-line -malliston ympäristöystävällisissä ja erinomaisen hinta/laatu -suhteen terassilämmittimissä. Tämä mallisto on kehitetty ammattikäyttöön ja erityisen laatutietoisille kuluttajille, jotka arvostavat yksinkertaisen tyylikästä muotoilua ja ylivoimaista tehokkuutta. Verrattuna Low Glare (LG) -lämpöelementteihin, tämän infrapunalämmittimen Ultra Low Glare (ULG) lämpöelementit säteilevät näkyvää valoa jopa 90% vähemmän. Tyylikkäällä kauko-ohjaimella voidaan säätää lämmittimen tehoa kuusiportaisesti välillä 660 W - 2000 W ja valita staattinen asento tai oskillointi 60 asteen kulmassa. Nerokas, integroitu kiinnike mahdollistaa lämmittimen kiinnityksen seinään tai lisävarusteena saataviin, siirreltäviin, HEAT1 -malliston jalustoihin. Lämmitintä voidaan ohjata vakiovarusteisiin kuuluvalla kaukosäätimellä.


Lämmittimen ohjaukseen voidaan kytkeä myös lisävarusteena saatava HEAT1 -malliston ajastin, jolla ohjaaminen on helppoa ja energiansäästön vuoksi ympäristöystävällistä


Suojausluokka: IP65 (pöly- ja roiskevesitiivis) Takuu: 5 vuotta
Tuotekoodi: 212-335

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858720777