TAMMI 140L sadevesitynnyri

179,00 €
(1 kpl = 179,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Kerää nyt sadevesi talteen tyylikkäästi upealla tammitynnyriä jäljittelevällä sadevedenkerääjällä! Tiesithän myös, että sadevesi on puutarhasi kasveille parempaa ja ravinteikkaampaa vettä kuin vesijohtovesi? Se on kaiken kukkuraksi ilmaista, jees! Kerää sadevettä, kastele sillä kukat yms. ja puutarhasi kiittää sekä kukoistaa!


Sadevesitynnyrit on valmistettu Sloveniassa elintarvikekelpoisesta muovista, joten ne ovat kevyitä ja niiden siirtäminen on helppoa.


Sadevesitynnyrit ovat läpivärjättyä muovia, joten pienet naarmutkaan eivät ulkonäköä pilaa! Sadevesitynnyri on myös UV-suojattu, joten sadevesitynnyri säilyttää värinsä kovimmillakin helteillä. Sadevesitynnyri on siis säänkestävä, kestäen helteitä +80 asteeseen ja pakkastakin jopa -65 astetta.


Muistathan kuitenkin tyhjentää sadevesitynnyrin talveksi, sillä vesi laajenee jäätyessään ja sadevesitynnyri voi jäätyessään rikkoutua. Mikäli sinulla on myös vedenohjain, niin muista kääntää sekin talviasentoon.


Sadevesitynnyrin mukana tulee kansi ja muovinen hana. Jalustan sadevesitynnyriin voit tilata erikseen.  • Sadevesitynnyrin koko 49 x 72 cm
  • Sadevesitynnyrin paino on 6 kg
Toimitamme tilaukset ILMAISEKSI Matkahuollon Lähellä -pakettina osoitettasi lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Käsittelemme tilauksesi 1-5 arkipäivän sisällä tilauksestasi.
Tuotekoodi: TYN02