Shuffleboard/curling NORDIC Games

65,00 €
(1 kpl = 65,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Shuffleboard NORDIC GAMES on viihdyttävä peli, jota voi pelata ystävien ja perheen kanssa. Pelilauta on kaksipuolinen, jossa toisella puolella on suosittu shuffleboard-peli ja toisella curling-peli.

Shuffleboard-pelilaudalla pisteitä kerätään liu'uttamalla kiekkoja vastakkaisessa päässä oleville pistealueille. Mitä suurempi luku, sitä enemmän pisteitä. Vastustajien kiekot saa ampua ulos pistealueelta ja lokeroihin. Kun molempien joukkueiden pelaajat ovat pelanneet kiekkonsa lasketaan pisteet. Se joka saa 15 pistettä voittaa.

Curling-pelissä pelaajat liu'uttavat vuorotellen 8 kiekkoa ja pyrkivät saamaan omia kiekkojaan lähemmäs pesän keskustaa kuin vastustaja. Kun kaikki kiekot on pelattu, lasketaan pisteet. Myös curlingissa on sallittua ampua vastustajien kiekot pistealueelta lokeroihin. Joukkue, jolla on eniten pisteitä 8 kierroksen jälkeen voittaa.

2-in-1 Shuffleboard-/curlingpelilauta. Lakattu pelipinta, joka antaa hyvän liukupinnan. Näin ei ole tarvetta käyttää hiekkaa tai vahaa, kuten suurissa ammattilaispelilaudoissa.

Mukana 4 punaista ja 4 sinistä kiekkoa.

Koko: 115 x 34 cm

Materiaali: lakattu vaneri

Käännettävä pelilauta: Shuffleboard ja Curling

Sisältää 4 punaista ja 4 sinistä kiekkoa

Paino: 5,2 Kg

Pelaajien määrä: 2-4

Tuotekoodi: 809-060

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858718361