Sähköauto Maserati Ghibli, 12V kumipyörillä NORDIC PLAY Speed

251,00 €
(1 kpl = 251,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä NORDIC PLAY Maserati Ghibli sopii erityisesti lapsille, jotka haaveilevat urheiluautojen vauhdikkaasta maailmasta. Auto on valmistettu Maserati -tehtaan lisenssillä ja siksi siinä on paljon esikuvansa mukaisia hienoja yksityiskohtia. Autossa on kaksi voimakasta 18 W moottoria ja auton nopeus on enimmillään 5 km/h. Voimakas 12 V akku tarjoaa pitkän käyttöajan, joten autolla voi ajella pidempään kuunnellen samalla esiasennettua musiikkia. Voit myös yhdistää liittimeen oman musiikkisoittimen ja toistaa ajelun taustalle omaa musiikkia. Tämä Maserati on täynnä hienoja varusteita. Normaalien äänimerkkien, äänenvoimakkuussäätimien ja musiikkisoitinliitäntöjen lisäksi tässä autossa muun muassa avautuvat ovet, turvavyö sekä LED -valot. Auton sisusta on myös ylellinen tyyliin sopivine nahkaverhoiluineen. Mukavan ja hiljaisen ajotuntuman takaavat EVA-renkaat. Toimitukseen kuuluu kauko-ohjain, jolla vanhemmat voivat alkuun avustaa pientä kuljettajaa auton hallinnassa. Mittariston LCD -näyttö kertoo, kun on syytä pysähtyä “tankkaamaan” eli lataamaan akkua.

Lisätiedot:
Vaihteisto: 1 manuaalinen vaihde eteen- ja taaksepäin.
Lisävarusteet: liitäntä musiikkisoittimelle, muistikortille ja USB -muistitikulle, valot edessä ja takana, äänitehosteet, musiikki, äänimerkki, jännitenäyttö, sivupeilit, avautuvat ovet, turvavyö, jousitus takapyörissä, kumipäällysteiset renkaat ja nahkaverhoilu.
Kauko-ohjain: 2,4 GHz radiotaajuudella
Enimmäisnopeus 3-5 km/h vaihteesta riippuen
Akku: 12V, 4,5AH, 700mA laturi mukana pakkauksessa
Latausaika: 8-12 tuntia.
Moottorit: 2 x 18 W
Lisävarusteet: liitäntä musiikkisoittimelle, muistikortille ja USB -muistitikulle, valot edessä ja takana, äänitehosteet, musiikki, äänimerkki, jännitenäyttö, sivupeilit, avautuvat ovet, turvavyö, jousitus takapyörissä, EVA-renkaat ja nahkaverhoilu.
Käyttäjän enimmäispaino 30 kg
Mitat koottuna: korkeus 44 x pituus 108 x leveys 56 cm.
Paino pakkauksen kanssa: 16,5 kg
Paino ilman pakkausta: 13,5 kg.
Käyttäjän suositusikä: 3-8 vuotta
Hyväksynnät: CE, EN71-1, 2 & 3 ja EN62115

Tuotekoodi: 805-755

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858707051