Pikkuvihreä Rumpukompostori

299,00 €
(1 kpl = 299,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Pikkuvihreän Rumpukompostori on kotikompostoreiden aatelia!


Pyöritettävä rumpu, ilmanottoaukot, tukevat renkaat, metallikahvat sekä auringossa kuumeneva musta väri tekevät rumpukompostoriin ihanteelliset olosuhteet keittiöjätteiden kompostoinnille.


  • tukevat renkaat ja kahva siirtelyyn puutarhassa
  • pyöritysmekanismi takaa tehokkaan sekoituksen, ei lapiointia
  • musta väri imee auringonvalon ja lämmön tehokkaasti


Pikkuvihreän Rumpukompostori on varta vasten suunniteltu luomaan ihanteelliset kompostoitumisolosuhteet niin, että kuka tahansa voi nopeasti ja vaivattomasti tehdä kodin ja mökin keittiöjätteistä multaa ja lannoitetta. Tavallisissa kotikompostoreissa kompostimassa herkästi pakkautuu usein liian ilmatiiviiksi tukkien hapen pääsyn ja hidastaen kompostoitumista. Tästä syystä kompostoreita joudutaan usein ”työstämään” esimerkiksi sekoitussauvalla tai talikolla. Rumpukompostorissa ongelma on kuitenkin ratkaistu kätevällä pyöritettävällä rummulla sekä kylkiin asetetuilla ilmanottoaukoilla, jolloin perinteistä kompostin tökkimistä ja sekoittelua ei tarvitse lainkaan tehdä.


Rumpukompostorin suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota myös mattamustaan väriin, jolloin se lämpiää auringossa tavallisia kompostoreita nopeammin ja esimerkiksi sulattaa talven aikana mahdollisesti jäätyneen kompostimassan jo varhain keväällä.

Rumpukompostorin materiaali on paksua ja kovaa muovia, josta jyrsijät eivät pääse läpi. Myös ilmanottoaukot ovat pieniä eikä niistä pieneläimet pääse kompostin sisään.


Rumpukompostorissa on iso, 40 cm halkaisijaltaan oleva kansi, jonka saa kädensijasta helposti auki. Siitä laitetaan biojäte ja mahdollinen kuivike sisään. Aina materiaalia lisättäessä kannattaa rumpua hieman heilutella puolelta toiselle, jotta massa saa happea ja sekoittuu. Rummun sisässä on vielä erilliset sekoituspiikit, jotka tehostavat kompostin sekoitusta. Rummun saa halutessaan lukittua tiettyyn asentoon lukitustapilla.

Pikkuvihreän Rumpukompostorissa on tukevat renkaat, jotka helpottavat kompostorin liikuttelua ja tyhjennystä missä ikinä sitä käytätkään. Kampiosat ovat vankkaa metallia taaten pitkäikäisen käytön. Tyhjennys onnistuu vaivattomasti, kun Rumpukompostorin voi kärrätä suoraan tyhjennyspaikalle ja rummun kääntää ylösalaisin.

Kesällä Rumpukompostori voi lämmetä jopa yli 50 C asteeseen tehden keittiöjätteistä selvää jo muutamissa viikoissa. Renkaiden avulla kompostoria voi siirtää pihalla aina kulloinkin sopivaan aurinkoiseen paikkaan.


  • kompostorirumpu
  • metallinen runkorakenne
  • kiinnikkeet ja ruuvit kasaamiseen
  • kasaus- ja käyttöohje


Pikkuvihreä Rumpukompostori soveltuu hyvin perheen keittiöjätteen käsittelyyn. Sekoittelu, ilmanottoaukot ja musta väri tehostavat kompostoitumista niin että tilavuus riittää yleensä kotitalouden biojätteen käsittelyyn. Vaikka rumpu ei ole eristetty, se toimii pakkasten tuloon saakka ja lähtee taas toimintaan kevätauringon myötä. Talvikauteen kannattaa lähteä melko tyhjällä säiliöllä ja ajoittaa tyhjennys myöhäiseen syksyyn.


Halutessaan kompostorin toimintaa voi kiihdyttää biohajottajilla. Etenkin kevätpuolella niillä voi saada kompostorin nopeasti heräämään ja kompostoitumisprosessin vauhdikkaasti liikkeelle.SYVYYS: 64 cm

LEVEYS: 100 cm

KORKEUS: 88cm (kahva)

PAINO: (TYHJÄNÄ)17,5 kg

PAKKAUKSEN PAINO:19,5 kg

TILAVUUS: 190 litraa
Tuotekoodi: PIK01


EAN (1 pcs or 1 packet): 6430069510358