Paviljonki Dallas 4.2 x 6 m harmaa Palram - Canopia

5 523,00 €
(1 kpl = 5 523,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Palram-Canopia Dallas -paviljonki tarjoaa yksityisyyden tunteen ja tarjoaa varjostetun alueen ympäri vuoden. Ihanteellinen paikka perheellesi viettää aikaa ulkona tai ehkä järjestää grillijuhlia. Vapaa-ajasta on helppo nauttia puutarhapaviljongissa; voit rentoutua ja samalla nauttia raikkaasta ilmasta ja näkymästä puutarhaan. Tarpeen mukaan voit lisätä käyttömukavuutta ja varustella paviljonkia erikseen hankittavilla verhoilla, valoilla ja lämmittimillä.

Paviljonki muuntuu moneen käyttötarkoitukseen. Voit kattaa sillä pöytäryhmän, oleskeluryhmän, porealtaan tai kesäkeittiön.

Tässä paviljongissa on poikkeuksellisen jykevä rakenne: jalat ovat 18 cm paksuja palkkeja ja kattopalkki on 24 cm paksu.

Huoltovapaa suunnittelu! Tämä erittäin lujatekoinen ja kestävä paviljonki on valmistettu ruostumattomasta, jauhemaalatusta alumiinirungosta ja murtumattomasta polykarbonaattikattolevystä, joka suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Runko on tukeva ja valmistettu vahvasta alumiinista ja laserleikatusta galvanoidusta antrasiittiharmaasta teräksestä. Kattopaneelit ovat 100% UV-suojaavia, 6 mm, 2-kerroksisia polykarbonaattipaneeleja - jotka suojaavat haitallisilta UV-säteiltä, rakeilta ja lumelta. Kattopaneelit ovat sävytettyä pronssia, minkä ansiosta ne voivat sekä lähettää luonnollista auringonvaloa pilvisinä että sateisina päivinä, samalla kun ne tarjoavat riittävän varjostuksen lämpiminä aurinkoisina päivinä. Paneelit ovat erittäin lujatekoisia ja kestävät ankariakin sääolosuhteita ja rakenne on suunniteltu estämään vuodot. Paneeleja ei tarvitse poistaa talvikaudeksi.

Tee-se -itse kokonaisuus nousee nopeasti valmiiksi kahden hengen voimin: sarja on valmis koottavaksi esiporattujen profiilien ja valmiiksi leikattujen, paikoilleen liu'utettavien paneelien kanssa. Lue kaikki ohjeet huolella ennen kokoamisen aloittamista. Varmista rakentamiseen vankka, tasainen pohja (esimerkiksi betonilaatat tai puinen terassi).

Integroitu kourujärjestelmä mahdollistaa veden keräämisen. Integroidut kiskot mahdollistavat verhojen/hyttysverkkojen lisäämisen (ei sisälly toimitukseen).
Tuotekoodi: 540-009


7290108605228