Palram - Canopia Paviljonki Milano 3000

1 479,00 €
(1 kpl = 1 479,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Palram - Canopian Milan 3000 -paviljonki on kestävä ja esteettinen ratkaisu puutarhasi oleskelutilaksi ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Runko koostuu vahvasta alumiinirakenteesta ja se on pulverimaalattu tyylikkään antrasiitin harmaaksi ja kattopaneelit ovat pronssin väriseksi sävytettyjä. Katto on käytännössä rikkoutumaton ja suojaa samalla haitallisilta UV-säteiltä.


Tämä huvimaja on ihanteellinen vaikkapa pienille illalliskutsuille ja voit nauttia raikkaasta ilmasta ja puutarhastasi ympäri vuoden. Se tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia: käytä sitä viileänä vetäytymispaikkana helteisinä auringon täyteisinä kesäpäivinä, katoksena porealtaalle, perheillallisille jne. Visuaalisesti paviljonki sopii hyvin useimpiin skandinaavisiin taloihin.


Kestävä, antrasiitin harmaaksi jauhemaalattu alumiinirakenne, jossa laserleikatut ruosteen kestävät galvanoidut teräsliitokset. Lähes särkymätön, 6 mm:n kaksinkertainen polykarbonaattilevy suojaa haitallisilta UV-säteiltä, raekuuroilta ja lumelta. Pronssin väriseksi sävytetyt paneelit luovat aurinkoista tunnelmaa pilvisenäkin päivänä ja tuovat sopivasti varjoa helteisimpinä päivinä. Paviljonki kestää ankariakin sääolosuhteita eikä paneeleita tarvitse poistaa talveksi.
Helppo tee-se-itse -pystytys kahden henkilön toimesta. Rakenteissa on valmiiksi poratut reiät paikoillaan, liukupaneelit on valmiiksi leikattu ja kaikki ruuvit sekä muut asennustarvikkeet ovat pakkauksessa mukana. Se on ainutlaatuinen, ruuviton kattojärjestelmä, joka takaa vuotamattoman katon.
Verhot ja hyönteisverkot ovat saatavissa lisävarusteena (myydään erikseen). Verho/verkkokiinnikkeet on integroitu rakenteeseen. Paviljonki voidaan siirtää ja ankkuroida mihin tahansa. Ankkurointisarja mukana pakkauksessa.
Sisältää rakenteeseen integroidun räystäsjärjestelmän. Huoltovapaa rakenne. Valmistettu 100% kierrätettävistä komponenteista.


Profiilien ja kattopaneelien väri:


Profiilit: Harmaa RAL 7016
Kattopaneelit: Pronssi


Verhot ja hyttysverkot voi ostaa lisävarusteena.
540-170


EAN (1 pcs or 1 packet): 7290108133851