Palram - Canopia Feria sivuseinä 3m, valkoinen

1 199,00 €
(1 kpl = 1 199,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Vielä varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Sivuseinä Feria -terassikatoksiin. Sopii Feria -malleihin, joiden syvyys on 295 cm.

Tällä sivuseinäpaketilla voit rakentaa päätyseinän Feria -terassikatokseen. Seinä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja sen vahva akryyliseinä lämmittää tunnelmaa terassilla tuulisina päivinä.

Sivuseinän kirkkaat akryylipaneelit päästävät auringon valon sisään terassillesi, mutta antavat mukavasti suojaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse murehtia lasiseinien ongelmista, kuten lasin rikkoontumisvaarasta.

Sivuseinillä Palram - Canopia Feria -terassikatoksesi käyttöarvo nousee uudelle tasolle. Saat runsaasti lisää käyttömukavuutta, suojaa ja yksityisyyden tuntua.


Uniikki tiivisteratkaisu!
Yksi perinteinen ongelma terassikatosten paneelien kanssa on ollut kosteuden kertyminen kennojen sisään tai veden pääsy paneelien lomitse sisään terassille. Palram - Canopia on kehittänyt uuden tiivisteratkaisun, joka on erityisen kestävä ja UV -suojattu. Tiivistemateriaali soveltuu erilaisille paneelityypeille ja se antaa uusia mahdollisuuksia paneelien kytkemiseksi alumiiniprofiiliin. Tiivistemateriaali on laboratoriotestattu korkeissa lämpötiloissa, mekaanisessa rasituksessa, korkeassa UV -säteilyssä ja kosteudessa yli kuukauden ajan ilman kosteuden läpisuodattumista.


Sivuseinäpaketin ominaisuudet:
• Uniikki tiivisteratkaisu pitää homeen, kosteuden ja veden loitolla.
• Tuote sopii Feria -malleihin, joiden syvyys on 295 cm. Huomaa, että esimerkiksi 4x4,25 m (syvyys 387 cm) -mallinen Feria katos tarvitsee omanlaisensa päätyseinän.
• Voidaan käyttää vasemmassa tai oikeassa päädyssä.
• Takuu: 10 vuotta.

Mitat ja tekniset tiedot:
• Sivuseinän mitat: leveys: 340 x syvyys: 264 x korkeus: 260-305 cm
• Tuulenkestävyys: 25 m/s
• Sateenkestävyys: 38 mm/h


Runkorakenteen ja paneelien väri:
Runko: valkoinen RAL 9016
Seinäpaneelit: kirkas

Käyttöohje:
Lataa käyttöohje ja asennuskuvat täältä.


Tuotekoodi: 540-037

EAN (1 pcs or 1 packet): 7290103121341