NAPOLI pizzauunin pöytä

119,00 €
(1 kpl = 119,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Pizzauunisi pääsee oikeuksiinsa puutarhassasi tai terassillasi tällä uunin käyttöä helpottavalla pöydällä. Tämä pöytä on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen ja se sisältääkin monia harkittuja, käytännöllisiä yksityiskohtia, joita jokainen pizzakokki arvostaa.

Ominaisuudet:
Vahva alumiinirakenne: Pöytä on valmistettu kestävästä alumiinista, joka on materiaalina kevyt, ruostumaton ja kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita.
Kahva ja kääntyvät pyörät: Pöydän siirtelyä helpottavat kahva ja kääntyvät pyörät, jotka ovat myös lukittavissa.
Pöytätaso alumiinia: Pöydän pinta on helppohoitoinen ja turvallinen pizzauunia ajatellen.
Käytännöllinen hylly: Pöydässä on hylly, jossa on kätevästi säilytystilaa pizzan ainesosille, mausteille, tarvikkeille ja lautasille, jotta kaikki tarvittava on helposti käden ulottuvilla.
Alustan verkkohylly: Alustarakenteen integroitu verkkohylly tuo vielä lisää säilytystilaa samalla kun se tukevoittaa pöydän rakennetta.
S-koukut: Kolme koukkua ovat käteviä esimerkiksi pizzalapion, leikkuulaudan tai pyyheliinan ripustamiseen.
Mitat: Korkeus 83 x leveys 61,5 x syvyys 40,5 cm

Monta käytännön etua:
Lisääntynyt tehokkuus: Kaikki tarpeellinen on heti ulottuvillasi, joten pizzat syntyvät stressittömästi ja tehokkaasti.
Tyylikäs design: Moderni, toiminnallinen muotoilu yhdistettynä laadukkaaseen materiaaliin luo elegantin ilmeen ulkokeittiöösi.
Kestävyys: Alumiini on helppo pitää puhtaana ja se on huoltovapaa sekä kestävä materiaali, joka takaa tuotteen pitkän käyttöiän.

Nosta puutarhassa tai terassilla sijaitseva pizzakeittiösi uudelle tasolle tällä alumiinisella pöydällä, jonka mitoitus on täydellinen pizzauunillesi. Käytännöllisyyttä tuovat pöydän monet harkitut ja käytännölliset yksityiskohdat, kuten kahva, koukut ja hylly. Viimeistele kesäkeittiösi ilme tällä tyylikkäällä pöydällä ja kutsu ystäväsi nauttimaan tuoreista, kotitekoisista pizzoista!
Tuotekoodi: 785-032


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858726144