NAPOLI Kokonaispaketti: Napoli pizzauuni, pizzalapio, lämpömittari ja uunin suojus

328,00 €
(1 kpl = 82,00 €)
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Jokainen pizzan ystävä rakastaa tätä täydellistä pakettia! NAPOLI -pizzauunin lisäksi pakettiin kuuluu joukko tärkeitä varusteita eli saman tuotesarjan pizzalapio, digitaalinen lämpömittari ja suojus pizzauunille.


NAPOLI PIZZAUUNI:


Tehokkaiden, erillisten ylä- ja alalämpöelementtien sekä säädettävän lämpötilan ansiosta voit kypsentää pizzasi juuri haluamallasi tavalla. Uunin oikeaoppisella pizzakivellä saat rapean, ohuen pohjan ja juuri oikealla tavalla täydelliset reunat. Sähkökäyttöisyys tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää hankalia ja potentiaalisesti vaarallisia kaasuja, hiiliä tai polttopuita. Pizzauunin voi helposti liittää mihin tahansa tavalliseen pistorasiaan, mikä tekee siitä kätevän ja turvallisen käyttää. Olipa kyse sitten kotona sisätiloissa valmistettavasta pizzasta tai ulkotiloissa järjestettävistä takapihan pizzajuhlista, tämä uuni sopii kaikkeen. Sen vankka rakenne ja säänkestävä suunnittelu tekevät siitä täydellisen ulkokäyttöön, joten voit valmistaa herkullisia pizzoja säässä kuin säässä. Ja parasta on, ettet joudu odottamaan kauaa pizzasi valmistumista! Sähköisellä pizzauunillamme valmistat pizzasi vain kahdessa minuutissa.


NAPOLI PIZZALAPIO:


Pizzalapiossamme on puusta valmistettu, vankkarakenteinen alumiiniseen lapio-osaan yhdistyvä kahva, joka tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen. Lisäksi se saa pizzalapiomme näyttämään hyvältä ja klassiselta jokaisen pizzakokin kädessä olitpa sitten kotikäyttäjä tai ammattilainen. Puinen kahva eristää lämpöä ja suojaa näin käsiäsi pizzoja paistettaessa.


NAPOLI LÄMPÖMITTARI:


Jokainen kokki tietää oikean paistolämpötilan olevan kriittistä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Meillä on vastaus halutun lämpötilan saavuttamiseen. Digitaalinen infrapunalämpömittarimme kertoo tarkalleen grillin tai pizzauunin lämpötilan ja tämän tiedon avulla voit säätää lämpöä juuri haluamallesi tasolle.


NAPOLI PIZZAUUNIN SUOJUS:


Tämä suojus on tarkoitettu suojaamaan arvokasta uuniasi sateelta, auringolta, lumelta ja pölyltä kaikissa tilanteissa. Näin uunisi säilyy aina loistokunnossa. Suojus on valmistettu kestävästä, vettä hylkivästä kankaasta ja se sopii käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin.


Pizzauunin tekniset tiedot:


Virtalähde: 230V ~ 50Hz.

Teho: 2x1000W – max. 2000W.

Hyväksytty sisä- ja ulkokäyttöön.

Mitat: L: 57,4 x S: 47 x K: 23 cm.

LFGB-hyväksytty kordieriitti pizzakivi - 33x33x1 cm.

Termostaattiohjattu ylä- ja alalämmityksen säätö.

Lämpenemisaika: 20 minuuttia.

Paistoaika: 2 minuuttia


Pizzalapion tekniset tiedot:


Väri: hopea (puun värinen kahva)

Materiaali: alumiini ja puu

Mitat: 28 cm (kahva), 30,5 x 35,5 cm (lapio-osa)

Mitat avattuna: pituus 30 cm, leveys 63 cm

Kahva: taittuva


Lämpömittarin tekniset tiedot:


Mittausalue: -50 - +530 astetta Celsius -asteikolla

Tarkkuus: 0 - +530 astetta +/- 1,5 astetta ja -50 - 0 astetta +/- 3 astetta

Käyttölämpötila: 0-40 astetta (Celsius)

Käyttökosteus: 10-95 %

Lämpömittarin mitat: korkeus 14 x leveys 6,5 x syvyys 2,5 cm

Virtalähde: 2 x 1,5V AAA-paristot (hankittava erikseen)
Tuotekoodi: 785-002


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858726212