Metallinpaljastin edistyneille harrastajille

115,00 €
(1 kpl = 115,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Nauti hauskasta ympäristösi tutkimisesta tällä metallinpaljastimella. Saatat löytää historiallisia ja arvokkaita esineitä. Nämä esineet voivat olla vaikkapa kolikoita, koruja tai jalokiviä, jotka ovat hautautuneet maahan.

Toiminnot:

LCD-näyttö: Näyttää todennäköisimmän metallilajin symbolilla, esineen syvyyden, DISC-alueen, SENS-tason segmentin kanssa, valitun toimintatavan ja pariston tilan.

Kolmiääninen äänierotus: omat äänensä erityyppisille metalleille.

DISC: toiminnolla voi säätää tunnistusta ja saada laite ohittamaan metalliroskat, kuten naulat ja pullonkorkit jne.

P / P: Osoittaa havaitun kohteen tarkan sijainnin.

Kuulokeliitäntä (3,5 mm): mahdollistaa kuulokkeiden (lisävaruste) kytkemisen ja metallin etsimisen ilman ärsyttäviä sivuääniä.

Vedenpitävä hakukela: mahdollistaa etsinnän matalassa vedessä (laitteen näyttäpaneeli ei saa kastua).

Tunnistussyvyys: enintään 20 cm

Metallinpaljastin on helppo koota, eikä erityisiä työkaluja tarvita.

Ilmaisimessa on kolme toimintatilaa (ALL METAL, DISC ja PINPOINT):
ALL METAL / KAIKKI METALLI: Käytetään kaikenlaisten metallien havaitsemiseen.
DISC: Tällä toimintatilalla voi säätää tunnistusta ja ohittaa ei-toivotut metalliroskat.
PINPOINT: Kun esine on löydetty, voit määrittää kohteen tarkemman sijainnin. Pidä P / P-painiketta painettuna. Näytössä näkyy P / P ja silmäkuvake. Liikuta hakukelaa hitaasti alueen yläpuolelle. Äänimerkki kuuluu ja näytön syvyyden ilmaisin näyttää kohteen todennäköisen syvyyden. Vapauta sitten painike. Liikuta hakukelaa uudelleen pitämällä sama etäisyys, kunnes ääni katoaa. Pidä P / P-painiketta jälleen painettuna ja liikuta hakukelaa alueelle, jotta äänimerkki kuuluu taas. Toista nämä vaiheet, kunnes ilmaisin merkitsee voimakkaimmalla signaalilla kohteen sijainnin.

Älä koskaan tuhoa historiallisia tai arkeologisia esineitä tai rakennelmia. Jos et ole varma löytämästäsi esineestä, ota yhteyttä museoon tai vastaavaan historialliseen instituutiolle alueellasi. Jätä alue ja kasvillisuus sellaiseksi, kuin ne olivat. Täytä mahdollisesti kaivamasi kuopat.Tuotekoodi: 890-052

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858711171