Metallinpaljastin aloittelijoille

59,00 €
(1 kpl = 59,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Nauti hauskasta ympäristösi tutkimisesta tällä metallinpaljastimella. Saatat löytää historiallisia ja arvokkaita esineitä. Nämä esineet voivat olla vaikkapa kolikoita, koruja tai jalokiviä, jotka ovat hautautuneet maahan.

Tämä metallinpaljastin on heti käyttövalmis. Säädät vain varren pituuden sekä hakukelan kulman sopivaksi ja kytket mukana tulevan 9 voltin pariston laitteeseen.

Toiminnot:

Näyttö: Kun laite on käyttövalmis, näyttöön syttyy vihreä valo ja ilmaisimen symboli. Tikkataulu -symboli tulee näkyviin, kun ilmaisin on löytänyt esineen. Samanaikaisesti punainen valo syttyy ja äänimerkki kuuluu.

Pariston vaihto: näyttöön syttyy paristosymboli, kun paristo on aika vaihtaa uuteen.

Hakukela: hakukela on vedenpitävä ja sitä voidaan käyttää sekä makeassa vedessä että suolavedessä. Vettä ei kuitenkaan saa päästä kahvaosaan. Kun olet käyttänyt hakukelaa suolavedessä, huuhtele se makealla vedellä metalliosien korroosion estämiseksi.

Älä koskaan tuhoa historiallisia tai arkeologisia esineitä tai rakennelmia. Jos et ole varma löytämästäsi esineestä, ota yhteyttä museoon tai vastaavaan historialliseen instituutiolle alueellasi. Jätä alue ja kasvillisuus sellaiseksi, kuin ne olivat. Täytä mahdollisesti kaivamasi kuopat.

Tuotekoodi: 890-051

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858711164