Jungle Gym Nomad sekä kiipeilymoduuli, kaksi keinua ja tummanvihreä liukumäki

859,00 €
(1 kpl = 859,00 €)
sis. ALV
Ei varastossa. Voitte tiedustella saatavuuden.
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Jungle Gym Nomad on teltan muotoisella katolla varustettu leikkitorni, jossa on paljon hauskoja yksityiskohtia, jotka innostavat lapsia tuntikausien leikkeihin. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinää myöten tai vaihtoehtoisesti tikkailla. StarOscope™ (kaukoputki) ja Jungle Steering Wheel™ (ohjauspyörä) ovat mielikuvitusta ruokkivia lisävarusteita. StarOscope™ -kaukoputkella voidaan tähyillä lähestyviä vihollisia tai tutkia tähtitaivasta. Kun kaikki leikkijät ovat valmiina, voi tornin päällikkö tarttua Jungle Steering Wheel™ -ohjauspyörään ja kuljettaa koko joukon uusiin seikkailuihin. Leikkitornin alla, mukavasti varjossa, on hiekkalaatikko, jossa voi keskittyä valtakunnan hienoimpien hiekkakakkujen tai -linnojen suunnitteluun. Kokonaisuuteen kuuluu myös kiipeilymoduuli, jossa lapsen motoriset taidot pääsevät kehittymään monipuolisesti kiipeilyseinän ja -verkon avulla. Moduulissa on myös vatsaa kutkuttavat kaksi keinua.

Pakkaukseen kuuluu: kiipeilyseinä, kiipeilyotteet, tikkaat, käsiotteet, maa-ankkurit, poranterät, ruuvit, kiinnikkeet, ruuvien hatut, kattomateriaali, StarOscope™, Jungle Steering Wheel™, Jungle Gym -lippu, kiipeilymoduuli kahdella keinulla, tummanvihreä liukumäki 220 cm, törmäyspehmuste, hiekkalaatikko suodatinkankaalla ja seikkaperäiset ohjeet. Liukumäkeen voi halutessaan kiinnittää vesiletkun ja näin saada aikaan vesiliukumäen (letkukiinnikkeet ostettava erikseen). Leikkitornikokonaisuuden puuosat ovat painekyllästettyä mäntyä. Tuote on testattu ja auditoitu vallitsevien turvallisuusstandardien mukaisesti yksityiseen kotikäyttöön ja se täyttää normit EN 71-1, -2, -3, -8 ja -9. Tuotteella on CE -merkintä.

Leikkitornikokonaisuus toimitetaan täydellisenä tee-se-itse -pakettina, jossa puuosat on valmiiksi mittoihin katkaistu kokoamisen helpottamiseksi. Toimitus on kookas ja painava, joten se kuljetetaan perille osoitteeseesi kuorma-autolla. Tämän leikkitornikokonaisuuden kokoamiseen arvioidaan kuluvan kahdelta henkilöltä noin 4 tuntia.

Mitat:
Pinta-ala ilman turva-aluetta: 270 x 249 x 521 cm
Turva-alue leikkitornin ympärillä: + min. 200 x 200 cm
Turva-alue lisämoduulin ympärillä: + min. 200 x 225 cm
Palkit: 68 x 68 ja 88 x 88 mm
Ruoteet: 34 x 58 mm
Laudat: 16 x 95 mm

Tuotekoodi: 804-080C2G

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858709901