HY-LAND, malli 5, sisältää puuosat

3 453,00 €
(1 kpl = 3 453,00 €)
sis. ALV
Vielä varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

HY-LAND P5

Hy-Land on vankka leikkiteline julkiseen käyttöön (standardi EN1176), mutta se sopii yhtälailla myös yksityiseen käyttöön. Suunnittelussa on otettu huomioon turvallisuuden lisäksi myös monikäyttöisyys. Kaikissa leikkitorneissa on tietenkin liukumäki sekä maan tasalla sokkelin muodostama hiekkalaatikko. Parhaimmillaan leikkitorni ajaa pitkälti myös leikkimökin virkaa. Kun yhteen ja samaan kokonaisuuteen on koottu useita toimintoja, saadaan leikkimiseen varattu alue pihassa hyödynnettyä optimaalisesti ja edullisesti.
Hy-Land on oikea tuote kun leikkitelineen sijoituspaikkana on koulu, päiväkoti, taloyhtiö, leirintäalue, uimaranta, kunnan puisto, huoltoasema, hotelli tai muu julkinen alue.

HY-LAND P5:

- Yksi leikkitorni, laaja avoin oleskelutaso, harjakatto (puuta)
- Nousu torniin: tikkaat ja kaksi kiipeilyseinää
- Leikkitornin alla hiekkalaatikko varusteineen (sokkeli)
- Liukumäki Hy-Slide (vihreää muovia, pituus 3 m)
- Kokonaiskorkeus katon harjan kohdalla: 4,0 m
- Oleskelutason korkeus: 1,5 m
- Tuotteen pituus: 5,4 m
- Tuotteen leveys: 3,2 m
- Turva-alueen pituus: 8,9 m
- Turva-alueen leveys: 6,0 m
- Turva-alueen kokonaispinta-ala: 54 m2
- Käyttäjiä kerrallaan enintään: 6 (lapsia, 3-12 vuotta)
- Ohjeellinen kokoamisaika kahdelta henkilöltä: 11 tuntia
- Pakkauksessa on mukana maa-ankkurit kovalle alustalle. Jos tuote kiinnitetään pehmeälle alustalle, tarvitaan lisävarusteena saatavia, siihen tarkoitettuja maa-ankkureita 4 pakkausta (yhteensä 8 ankkuria) ja noin 150 litraa betonia.
- Hy-Land –tuote ei vaadi juurikaan huoltoa, mutta sen turvallisuus on tarkastettava säännöllisesti. Pakkauksessa on mukana lokikirja tarkastusten merkitsemiseksi muistiin.
- Pakkauksessa on mukana tarvittava puutavara (valmiiksi oikeaan mittaisia komponentteja, painekyllästetty mänty, tolpat 90x90mm, ruoteet 45x70mm, laudat 22x145 mm), asennusohjeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet, pulttien muoviset suojapäät, vääntimen kärjet ja poranterät, vatupassi, torniin kuuluvat pulverimaalatut tartuntakahvat, liukumäen asennustarvikkeet, tyyppikilpi, maa-ankkurit kovalle alustalle, lokikirja turvallisuustarkastuksia varten, hiekkalaatikon alusta, hiekkalaatikon kissaverkko - sekä kokoonpanosta riippuen myös tikkaiden askelmat ja kiipeilyseinän kiipeilyotteet.

Hy-Land -leikkipaikat on suunniteltu huolellisesti parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki Hy-Land -leikkipaikkatuotteet ovat saaneet saksalaiselta TÜV Rheinland -tarkastuslaitokselta eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisen tyyppihyväksynnän. Määräaikaistarkastusten ja -huollon hallinnoimiseksi kaikista tapahtumista on pidettävä kirjaa. Leikkipaikat on pystytettävä iskuja vaimentavalle pohjalle eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisesti. Yksi vaihtoehto alustaksi on lisävarusteena saatavat kumilevyt.

Tuotekoodi: 810-105

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858029276