HY-LAND, malli 4, sisältää puuosat

3 772,00 €
(1 kpl = 3 772,00 €)
sis. ALV
Vielä varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Suunnitteletko uutta, edullista lasten leikkipaikkaa? Onko mielessäsi monipuolinen torni vai suuri leikkikenttä? Hy-Landin valikoimissa on paljon erilaisia ratkaisuja, joista voit muokata ainutlaatuisen, virikkeellisen leikkipaikan. Hy-Landin suurimmassa mallissa voi leikkiä samanaikaisesti 12 lasta. Kaikki Hy-Land-leikkipaikat kestävät kolhuja ja aikaa. Älykkäästi suunniteltu, helppo pystyttää moduulirakenteen ansiosta. Kaikki osat on suunniteltu kahteen perusrunkoon sopiviksi.

Laatu
Kestävät Hy-Land-osat ja -varusteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Niiden kestävyys testataan säännöllisesti. Säänkestäviä, galvanoituja. Hy-Land-leikkipaikkatuotteet ovat helppoja pystyttää, eikä niitä tarvitse huoltaa juuri ollenkaan.

Turvallisuus
Hy-Land-leikkipaikat on suunniteltu huolellisesti parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki Hy-Land-leikkipaikkatuotteet ovat saaneet saksalaiselta TÜV Rheinland -tarkastuslaitokselta EN 1176 -eurooppalaisen standardin mukaisen tyyppihyväksynnän. Määräaikaistarkastusten ja -huollon hallinnoimiseksi kaikista tapahtumista on pidettävä kirjaa. Leikkipaikat on pystytettävä iskuja vaimentavalle pohjalle EN 1177 -eurooppalaisen standardin mukaisesti.

Käyttö
Hy-Land-tuotteet sopivat erityisesti seuraaviin kohteisiin:
- ravintolat
- hotellit
- koulut
- päivähoitopaikat
- pienet leirintäalueet.

Hy-Landin valikoimasta löydät varmasti sopivan leikkipaikan kaikenkokoisiin tiloihin ja kaikille lapsimäärille. Kaikkiin malleihin sisältyy kestävä, vihreä Hy-Slide™-liukumäki.

Tuotekoodi: 810-104

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858029269