HY-LAND-keinuteline

1 421,00 €
(1 kpl = 1 421,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä keinuteline on oikea valinta silloin, kun käyttöpaikka on taloyhtiö, päiväkoti, koulu, leirintäalue, hotelli, kahvila, ravintola, liikenneasema ...tai mikä tahansa muu julkinen käyttökohde, sillä tämä tuote täyttää kaikki standardit nimenomaan vaativaan julkiseen käyttöön. Hy-Land -tuotesarjasta löydät Kodinparhaaksi.fi -verkkokaupassa myös isompia leikkikeskuksia julkiseen käyttöön. Yksityiseen kotikäyttöön suosittelemme Jungle Gym -leikkitorneja lisävarusteineen.


HY-LAND CLASSIC SWING SET –keinuteline


- Keinuteline ja siihen kuuluvat kaksi keinua kiinnikkeineen
- Seisoo itsenäisesti omilla jaloillaan (ankkuroidaan maahan)
- Yläpalkin korkeus: 2,5 m
- Keinutelineen syvyys: 2,1 m
- Keinutelineen leveys: 4,5 m
- Turva-alueen syvyys: 7,8 m
- Turva-alueen leveys: 4,5 m
- Turva-alueen kokonaispinta-ala: 36 m2
- Käyttäjiä kerrallaan enintään: 2 (lapsia, 3-12 vuotta)
- Ohjeellinen kokoamisaika kahdelta henkilöltä: 4 tuntia
- Pakkauksessa on mukana maa-ankkurit kovalle alustalle. Jos tuote kiinnitetään pehmeälle alustalle, tarvitaan lisävarusteena saatavia, siihen tarkoitettuja maa-ankkureita 2 pakkaus (yhteensä 4 ankkuria) ja noin 520 litraa betonia.
- Hy-Land –tuote ei vaadi juurikaan huoltoa, mutta sen turvallisuus on tarkastettava säännöllisesti. Pakkauksessa on mukana lokikirja tarkastusten merkitsemiseksi muistiin.
- Pakkauksessa on mukana tarvittava puutavara (valmiiksi oikeaan mittaisia komponentteja, painekyllästetty mänty, tolpat 90x90mm, ruoteet 45x70mm, laudat 22x145 mm), asennusohjeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet, pulttien muoviset suojapäät, vääntimen kärjet ja poranterät, tyyppikilpi, maa-ankkurit kovalle alustalle, lokikirja turvallisuustarkastuksia varten sekä keinutelineen kaksi keinua ketjuineen ja kiinnikkeineen.

Hy-Land -leikkipaikat on suunniteltu huolellisesti parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki Hy-Land -leikkipaikkatuotteet ovat saaneet saksalaiselta TÜV Rheinland -tarkastuslaitokselta eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisen tyyppihyväksynnän. Määräaikaistarkastusten ja -huollon hallinnoimiseksi kaikista tapahtumista on pidettävä kirjaa. Leikkipaikat on pystytettävä iskuja vaimentavalle pohjalle eurooppalaisen EN 1176 -standardin mukaisesti. Yksi vaihtoehto alustaksi on lisävarusteena saatavat kumilevyt.Tuotekoodi: 810-010

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858034928