HORTUS Lasipaneeli alumiinitolpille 150/100 x 100 cm, kirkas lasi

303,00 €
(1 kpl = 303,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni puutarha-aita kevyestä savunvärisestä lasista. Tämä lasiaita sopii hienosti puutarhaan tai terassille ja sillä voit kehystää viihtyisän suojan samalla säilyttäen avoimen näkymän puutarhaan. Lasiaitaa on saatavana useaa eri kokoa.

Voit kätevästi yhdistellä lasipaneeleita saadaksesi aikaan moni-ilmeisen kokonaisuuden. Lasiaitaelementtiä voit vaihtaa korkeammasta matalampaan moduuliin luoden luonnollisen siirtymän eri korkeuksien välillä.

Puutarha-aita on helppo asentaa: mukana on 4 ruuvia ja 1 pora per lasiaita. Alumiinilistassa on valmiiksi poratut reiät.

Lasi on 6 mm turvalasia ja sen asennusreunoilla on alumiinikisko, joten kiinnitys lisävarusteena saatavaan 108 cm korkeaan alumiinitolppaan käy helposti. Aitaa asennettaessa on huolehdittava mahdollisen kondenssiveden vapaasta ulospääsystä.

Tolpassa on sivuilla suojapaneelit, joita tarpeen mukaan poistamalla tolppa mukautuu kulloiseenkin käyttötilanteeseen. Aita voidaan asentaa suoraan linjaan, L -tai U -muotoon. Sopivat kiinnikkeet hankkimalla tolppa voidaan kiinnittää tukevasti esimerkiksi puuterassiin tai kiveen.

HUOMAUTUS! Tolpat eivät sisälly toimitukseen.

Huomautus! Älä asenna portaiden tai parvekkeiden suojaksi. Turvalasi on karkaistua, mutta ei laminoitua.

Korkeus: Vino 100-150 cm
Leveys: 100 cm

Toimitus sisältää vain aitaelementin. Tolpat myydään erikseen.

Tuotekoodi: 116-047

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858712734