HORTUS Lasipaneeli alumiinitolpille, 100 x 80 cm, kirkas lasi

70,00 €
(1 kpl = 70,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Elegantti ja nykyaikainen, kirkkaasta lasista valmistettu puutarha-aita. Tämä lasiaita sopii hienosti puutarhaan tai terassille luomaan viihtyisää suojaa ja yksityisyyttä, säilyttäen samalla avoimen yhteyden ympäröivään puutarhaan. Lasipaneeleita on useaa eri kokoa. Tämä paneeli on 100 cm korkea ja 80 cm leveä.

Tämä lasipaneeliaita on helppo pystyttää. Jokaisen lasipaneelin mukana tulee neljä ruuvia ja poran terä, jolla tehdään reikä yhteensopivaan tolppaan. Lasipaneelin alumiinikehyksessä on valmiit reiät ruuveille. Lasi on 6 mm turvalasia ja sen asennusreunoilla on alumiinikisko, joten kiinnitys lisävarusteena toimitettavaan 108 cm korkeaan alumiinitolppaan käy helposti. Tolppaa asennettaessa on huolehdittava mahdollisen kondenssiveden vapaasta ulospääsystä. Lasiaidan kanssa käytettävä alumiinitolppa on nerokkaasti yleismallinen ja se sopii niin suoralle sivulle, aidan päätteeksi kuin kulmaankin. Tolpassa on sivuilla suojapaneelit, joita tarpeen mukaan poistamalla tolppa mukautuu kulloiseenkin käyttötilanteeseen. Aita voidaan asentaa suoraan linjaan, L -tai U -muotoon. Sopivat kiinnikkeet hankkimalla tolppa voidaan kiinnittää tukevasti esimerkiksi puuterassiin tai kiveen.

Voit kätevästi yhdistellä lasipaneeleita ja samaan sarjaan kuuluvia metallisäleikköjä saadaksesi aikaan moni-ilmeisen kokonaisuuden. Metallisäleikköjä ja lasipaneeleita on saatavana useita eri kokoja.

Lasipaneelit ovat karkaistua turvalasia ja ne soveltuvat käytettäväksi tilanteissa, joissa putoamiskorkeus on enintään 50 cm. Lasipaneelin turvalasi on karkaistua, mutta ei laminoitua.

Mitoitustietoa esimerkin valossa (pätee 100 cm leveälle lasipaneelille tai metallisäleikölle): yksi 100 cm leveä aitapaneeli kahdella tolpalla on hyötypituutena yhteensä 108 cm (tolpan alustalevy tuo lisäksi 2 cm lisää ulottuvuutta kaikkiin suuntiin tolpan juuressa) ja jokainen 100 cm leveä jatkopaneeli tuo 104 cm lisää hyötypituutta (tolpan alustalevy lisää jälleen 2 cm ulottuvuutta tolpan juuressa).

Mitat:
Korkeus: 100 cm
Leveys: 80 cm

Toimitus sisältää vain aitaelementin. Tolpat myydään erikseen.

Tuotekoodi: 116-046

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858708645