HEAT1 ECO high-line lattiamalli 2000W, musta

249,00 €
(1 kpl = 249,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Heat1 ECO high-line terassilämmitin, lattiamalli, erittäin korkea suorituskyky ja 6-vaihteinen lämpötilan säätö (660 –2000W) mukana olevalla kaukosäätimellä. ECO-high-line sarja on suunniteltu sekä ammattikäyttöön että laatutietoiselle kuluttajalle, joka arvostaa tyylikästä muotoilua yhdistettynä korkeaan suorituskykyyn. Terassilämmitin sopii erinomaisesti pöydän viereen.


Erityisesti suunniteltu heijastin, jossa on erittäin hyvä lämmönjako. Sisäänrakennettu infrapuna, Ultra Low Glare Plus (ULG+) -halogeeniputki, joka vähentää valontuottoa jopa 98% verrattuna Low Glare (LG) -putkeen.

Putket lähettävät lyhyitä infrapunasäteitä, jotka lämmittävät kohdetta johon ne osuvat. Energiaa ei tuhlata ilman lämmittämiseen, joka häviää pois joka tapauksessa. Tämä antaa sinulle maksimilämmön tuoton energiankulutuksesta.


Siinä on sisäänrakennettu 360 asteen kulman kaatumissuojaus, mikä tarkoittaa, että virta katkeaa, jos terassilämmitin kaatuu. Virta palautuu heti, kun terassilämmitin nostetaan pystyyn. Lisäksi siinä on pehmeä käynnistystoiminto, jonka teho on 33 % ja 4 sekuntia lämmittimen päälle kytkemisen jälkeen se siirtyy automaattisesti viimeiseksi käytettyyn lämpötasoon. Ensimmäisellä käyttökerralla terassilämmitin säätää 100% tehon 4 sekunnin kuluttua.


Kaukosäädin: Sisältyy pakkaukseen. Käyttää 2 x AAA-paristoa (ei sisälly toimitukseen).

Ml. 180 cm:n johto.

Käyttö: Sisällä ja ulkona.


Kaikille HEAT1-terassilämmittimille myönnetään 5 vuoden takuu.


Tuotekoodi: 212-378


EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858717609