Green ToiletFamily 120 vaihtosäiliö

349,00 €
(1 kpl = 349,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Vaihtosäiliö Green Toilet Family 120 kompostoivaan käymälään. Sen avulla huolto on nopeaa, helppoa ja siistiä. Vaihtosäiliössä voidaan jätteen antaa kompostoitua rauhassa valmiiksi mullaksi.


  • käymälän huolto minuuteissa
  • siisti ja kevyt huolto
  • hyvä kompostoitumistulos

Green Toilet 120 Family vaihtosäiliö on lisävaruste Green Toilet kompostoivalle käymälälle. Niitä tarvitaan yleensä perheen mökkikäytössä yksi, jatkuvassa käytössä mahdollisesti useampi. Vaihtosäiliöiden avulla kuivakäymälän kapasitettia voi lisätä rajattomasti. Kun käytät vaihtosäiliöitä, ei maatumatonta käymäläjätettä tarvitse käsitellä lainkaan eikä sitä tarvitse lapioida. Massa saa rauhassa kompostoitua valmiiksi mullaksi kompostorissa, minkä jälkeen sen voi turvallisesti kipata ja levittää haluamaansa paikkaan tontilla.


Kun käytössä oleva Green Toilet tulee täyteen, otetaan se pois käytöstä. Kuilukansi siirretään vaihtosäiliön päälle ja se otetaan käyttöön. Täysinäisen säiliön päälle laitetaan vaihtosäiliön suljettu kansi. Vaihtosäiliön kannessa on tuuletushattu, josta kompostimassa saa happea. Pyörästö siirretään siihen säiliöön, jota ollaan siirtelemässä.

Käymäläjäte kompostoituu valmiiksi 8-18 kuukaudessa olosuhteista riippuen. Vaihtosäiliö on hyvä viedä aurinkoiseen paikkaan, jossa se saa auringon lämpöä avuksi kompostoitumiseen. Muutaman kerran vuodessa voi kompostimassa ilmastaa tökkimällä siihen reikiä tai hieman kääntelemällä massaa talikolla. Ilmastaminen nopeuttaa maatumisprosessia. Vaihtosäiliön kompostiin voi myös kaataa käymälästä tulevaa suotonestettä. Suotonesteen sisältämä urea kiihdyttää kompostoitumista ja kostuttaa massaa, koska se saattaa etenkin kesäaikaan kuivua liikaa. Täysi vaihtosäiliö voi jäätyä talvella, eikä siitä ole haittaa.  • Korkeus 700 mm
  • Leveys 600 mm
  • Syvyys 600 cm
  • Tilavuus 120 l
  • Paino 12 kg


Sisältö: Green Toilet säiliö ja välipohja, tuuletusputken hattu, kuivikesäkki


Huom! Vaihtosäiliössä ei ole mukana renkaita, koska ne tulevat aina varsinaisen Green Toilet käymäläpaketin mukana ja vaihdetaan aina siihen säiliöön jota ollaan liikuttelemassa.Tuotekoodi: PIK10

EAN (1 pcs or 1 packet): 6430069510037