Green Käymäläjäte kompostori

489,00 €
(1 kpl = 489,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Käymäläjätekomposti sopii erityisesti pakastavan- ja kuivikekäymälöiden sekä pienten ekovessojen ja yöastioiden jätteen jälkikäsittelyyn. Raaka käymäläjäte sisältää ravinteita sekä bakteereja, jotka eivät saa päästä käsittelemättöminä luontoon tai erityisesti vesistöön. Kompostoinnin aikana nämä haitalliset bakteerit häviävät ja käymäläjäte muuttuu hyödylliseksi maanparannusaineeksi. Määräysten mukaan käymäläjätteen nesteitä ei saa päästää luontoon. Käymäläjätekompostori on määräysten mukainen, tehokas kompostori käymäläjätteelle.


Green Käymäläjätekompostorin tärkein osa sen kaksoispohja, joka toimii kuten alta kasteleva kukkaruukku. Se päästää ylimääräisen nesteen kompostimassasta pois, silti mahdollistaa nesteen imeytymisen kapillaarisesti takaisin kompostimassaan. Näin kompostin sisältö pysyy sopivan kosteana ja kompostoituminen on tehokasta.

Ylijäämäneste valuu nesteletkua pitkin kanisteriin. Tämän suotonesteen voi kaataa takaisin kompostoriin, jossa sen sisältämä urea kiihdyttää kompostoitumista edelleen.


Kompostorin kannessa on tuuletusputken hattu ja kyljissä ilmastointiaukot, josta kompostiin tulee happea.


Pakettiin kuuluu:


  • kompostorisäiliö, kaksoispohja ja kansi
  • nesteletku ja -kanisteri
  • renkaat
  • kuivikesäkki


Tuotekoodi: PIK03

EAN (1 pcs or 1 packet): 6430069510099