GeoTrap rasvanerotinkaivo 60 cm

599,00 €
(1 kpl = 599,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

GeoTrap rasvanerotuskaivo, joka voidaan asentaa GeoTrap suodattimen eteen. Rasvanerotuskaivo erottaa rasvan ja muun kiintoaineen pois pesuvesistä ennen suodatusta ja siten lisää suodattimen kapasiteettia. Sopii käytettäväksi esimerkiksi kohteissa, joissa suodattimeen tulee puhdistettavaa vettä astianpesukoneesta.

GeoTrap suodattimen laskennallinen teho rasvanerotuskaivon kanssa on 600 l / vrk.


Haja-asutusalueiden vakituiset asunnot sekä nykyaikaisesti varustellut vapaa-ajan asunnot vaativat usein uuden jätevesiasetuksen mukaan kaksiosaisen harmaan veden puhdistusjärjestelmän. Tämä tarkoittaa, että varsinaisen harmaan veden suodattimen eteen on asennettava rasvanerotuskaivo. Pikkuvihreän GeoTrap rasvanerotuskaivo on GeoTrap-suodattimen lisäosa, joka lisää järjestelmän puhdistuskapasiteettia. Kahden kaivon järjestelmään voidaan ohjata pesuvesiä niin astian- kuin pyykinpesukoneestakin.


Rasvanerotuskaivo asennetaan viemärilinjaan ennen varsinaista suodatinta (esim. GeoTrap). Suodattimet voidaan sijoittaa maan päälle, esim. talon alle tai se voidaan upottaa maahan, niin että vain kansi jää näkyviin.

Rasvanerotuskaivoon kertyy, nimensä mukaisesti, erityisesti keittiövesistä tuleva rasva ja muu kiinteä aines. Toimituksen mukana tulee pakkaus puutarhaharsoa, jota voi halutessaan käyttää kaivon sisäpuolella helpottamaan sen puhdistusta. Se kannattaa usein puhdistaa itse suodatinta useammin, esimerkiksi kaksi kertaa kesäkaudessa. Rasvan, kiintoaineen sekä puutarhaharson voi kerätä yhteen ja laittaa kaiken kompostoriin maatumaan.


Jos rasvanerotuskaivoa käytetään talvella, tulisi se eristää ja mahdollisesti myös varustaa itsesäätyvällä lämmityskaapelilla.  • halkaisija 70 cm, alareunan kauluksen leveys 2 cm.
  • korkeus 60 cm
  • paino 34 kg


  • Suodatinrunko ja -kansi
  • Tiivisteet ja yhteet
  • Harsopaketti
  • Käyttöohjeet
Tuotekoodi: PIK05

EAN (1 pcs or 1 packet): 6430069510181