Puutarhavaja Mons käsittelemätöntä puuta, ilman lattiaa ja kattohuopaa HORTUS

1 299,00 €
(1 kpl = 1 299,00 €)
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Luo lisätilaa ja toiminnallisuutta puutarhaasi HORTUS Mons -puutarhavajalla, joka on pinta-alaltaan 6,15 m2. Tätää monipuolista lisärakennustavoidaan käyttää sekä käytännöllisenä varastona tai työkaluvajana että viehättävänä puutarhamökkinä, joka laajentaa kotiasi tai kesämökkiäsi.

Mons -puutarhavaja on suunniteltu lisäämään käytännöllistä tilaa erilaisiin tarpeisiisi, olipa kyseessä sitten vierasmaja, työkaluvaja, lisäsäilytystila tai vain viihtyisä paikka viettää aikaa. Vajan seinärakenne on kestävää 19 mm lautaa, jossa puun luonnollinen kauneus ja luonne tulee esille.

Suuri pariovi tuo tilaan miellyttävää valoa ja avaa monia käyttömahdollisuuksia. Toimituksessa on mukana aluskate, mutta suosittelemme jälkikäteen hankittavaksi ja asennettavaksi kattohuopaa, jota tarvitaan 8 m2.

Harjakorkeus on 2,18 metriä ja räystäskorkeus on 1,76 metriä, joten Mons -vaja tuntuu tilavalta kompaktista koostaan huolimatta.

Suojellaksesi vajaa sääolosuhteilta ja pidentääksesi sen käyttöikää, suositellaan sen käsittelyä puunsuojalla. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden sävyttää vaja oman mielesi mukaan ympäristöön ja muihin rakennuksiin nähden yhteensopivaksi.

Kokoamisvaiheessa on suositeltavaa esiporata puuosiin ruuvinreiät, koska se vähentää puun halkeamisen riskiä. Lattia, kattohuopa ja perustukset eivät sisälly toimitukseen.

Mitat: korkeus 218 x leveys 248 x syvyys 248 cm
Pinta-ala: 6,15 m2
Ovien mitat: 2 x 165 x 75 cm (mukana ovenkahva ja saranat)
Toimitetaan osina
Pintamateriaali: käsittelemätön puu
Sertifiointi: 100% PEFC® -sertifioituTuotekoodi: 801-140

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858727813