Leikkimökki Olivia käsittelemätöntä puuta, ilman kattohuopaa NORDIC PLAY Active

719,00 €
(1 kpl = 719,00 €)
sis. ALV
Tuotteen tietoarkki
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Olivia-leikkimökki käsittelemättömänä ja ilman kattohuopaa NORDIC PLAY Active

Antaudu leikin ja seikkailun maailmaan NORDIC PLAY Active -sarjan Olivia-leikkimökillä! Tämä viehättävä leikkimökki on suunniteltu yhdistämään toiminnallisuus ja kestävyys, mikä tekee siitä täydellisen lisän ulkoleikkeihin ja aktiviteetteihin kaikenikäisille lapsille.

Olivia-leikkimökin runkomateriaali on vankkaa, havupuusta valmistettua 19 mm lautaa, joten ja se kestää hyvin kaikkia sääolosuhteita ja tarjoaa moniksi vuosiksi hauskoja leikkihetkiä. Omien mieltymysten mukaan leikkimökkiä voi personoida maalaamalla tai petsaamalla seinät ja sisustamalla leikkimökin lasten huonekaluilla, matoilla ja tyynyillä - lopputuloksena ainutlaatuinen ja käyttäjiensä luonnetta kuvastava, viihtyisä ilmapiiri.

Kiinteät pleksi-ikkunat antavat lapsille mahdollisuuden istua sisällä suojassa ja silti nauttia näkymistä, kun taas pieni katettu terassi kutsuu rentoutumaan ja viettämään aikaa ystävien kanssa.

Kokoamisvaiheessa on suositeltavaa esi porata puuosiin ruuvinreiät, koska se vähentää puun halkeamisen riskiä. Kattohuopa ja perustukset eivät sisälly toimitukseen. Leikkimökki voidaan asentaa esimerkiksi pihalaattojen päälle.

Puun luonnolliset ominaisuudet voivat näkyä pieninä halkeamina tai oksanreikinä puussa, mutta tämä ei vaikuta rakenteen kestävyyteen. Kokoonpanon jälkeen suosittelemme käsittelemään leikkimökin puunsuojalla ja päällystämään katon kattohuovalla (eivät sisälly toimitukseen).

Tämä tuote on valmistettu PEFC® -sertifioidusta puusta.

Tekniset tiedot:
- Tyyppi: leikkimökki terassilla, sisältää lattian
- Paino: 195 kg
- Runkomateriaali: käsittelemätön kuusi/mänty
- Kokonaiskorkeus: 153 cm
- Pinta-ala ulkomittojen mukaan: 139 x 139 cm + 60 cm terassi
- Sisätilan pinta-ala: 117 x 117 cm
- Ulkomitat: korkeus 153 x leveys 198 x syvyys 162 cm
- Sertifiointi: PEFC® 100%
- Hyväksynnät: EN71-1,2,3 -standardi, CE-hyväksytty.
- Toimitetaan osina ja ilman maalausta
Tuotekoodi: 804-650

EAN (1 pcs or 1 packet): 5705858727806